REFA Bulgaria Professional Training
 
 
Българска стопанска камара и БИК Капиталов пазар ЕООД са официални представители на REFA за България от 1999 г.

ТАЛ Инженеринг ЕООД - София

София
бул. Цариградско шосе, 7-ми км, Бизнес център ИПАКТ, ет. 6, офис 604
02/96 58 556, 96 58 554; 099/ 90 22 80
e-mail: office@talengineering.com
WEB site: http://www.talengineering.com/
 

"ТАЛ ИНЖЕНЕРИНГ" ЕООД работи успешно в сферата на строителството от създаването си през 1998 година. Основната ни дейност е насочена към проектирането, изработката и монтажа на архитектурни конструкции от алуминий, PVC и стомана.

Вярваме, че вече няколко години проектираме успешно гледната Ви точка за успех. С вашата подкрепа и доверие се превърнахме в емблема на компетентност и качество.

Благодарение на нашите партньори ние на практика разполагаме с неограничени възможности за пълното задоволяване на Вашите потребности по отношение на качеството, здравината, комфорта. Гордеем се, че работим в тясно сътрудничество с водещи европейски производители с неоспорима репутация като:

Съвместната ни работа е гарант за многообразните, неограничени архитектурни решения и качеството на инженеринговата дейност.

Гарантираме дълъг експлоатационен живот, устойчивост, гъвкав модел при определяне.

на цените и константно отношение при задоволяване изискванията на нашите клиенти, прецизност по отношение на качеството на предлаганите материали и услуги. На това наше професионално кредо дължим отличната си репутация както в професионалните среди, така и в очите на онези, които с наша помощ промениха дома, офиса, въобще живота си – нашите клиенти.

Разполагаме с модерна производствена база, оборудвана със специализирани високотехнологични машини за изработка на алуминиева и PVC дограма и конструкции, със собствен транспорт и с възможности за монтаж на територията на цялата страна. “ТАЛ ИНЖЕНЕРИНГ” разполага и с висококвалифициланИ специалисти – проектанти, технически и производствени екипи – гарант за стриктното изпълнение на договорените срокове за приключване на нашите ангажименти.

 
© 1999-2023 БИК Капиталов пазар ЕООД със съдействието на REFA Bundesverband e.V.
България, София 1527, ул. Чаталджа 76, ет. 1, тел. 980-10-90, факс 981-45-67, e-mail: bic@bia-bg.com
Общи условия за достъп до услугите, Политика за поверителност и защита на личните данни